Suodatinpojat

Puhdas sisäilma kuuluu kaikille

Olemme luotettava ilmanvaihtosuodattimien toimittaja

Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja teollisuutta. Verkkokaupassamme on kattava valikoima tunnetuimpien valmistajien suodattimia. Meiltä hankit ne helposti, nopeasti ja edullisesti. Tutustu sivustoomme, etsi tietoa tai tukea ostopäätöksellesi. Jos tiedät, minkä tuotteet aiot hankkia, siirry suoraan verkkokauppaan. Valitse itsellesi mieluinen toimitustapa ja tee tilaus. Kestotilaajana saat automaattisen 10 % alennusedun.

Vallox 245 MV Suodatinpaketti nro 29 Vallox 75 / 95 Suodatinpaketti nro 12 Ilmava Digit 130E Suodatinpaketti nro 5 Vallox Digit SE / 130SE Suodatinpaketti nro 6 Ilmava 70 Suodatinpaketti nro 1

Vallox

Laadukkaat suodattimet kaikkiin Vallox ilmanvaihtokoneisiin. Vallox on jo vuodesta 1945 toiminut kotimainen ilmanvaihtolaitteita valmistava ja kehittävä yritys.

Katso Vallox suodattimet

Suodatinpojat

Suodatinpojilta tilaat laadukkaat suodattimet helposti ja edullisesti suoraan netistä.
Valikoimastamme löydät kotimaiset suodattimet useimpiin ilmanvaihtolaitemerkkeihin sekä eri malleihin. Jos et löydä laitteeseesi sopivaa suodatinta, otathan yhteyttä, jotta voimme katsoa yhdessä, miten asia saadaan ratkaistuksi.

Tietoa meistä

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää? Vilkaise usein kysytyt kysymykset ja saatat saada vastauksen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme.

Usein kysytyt kysymykset

Vinkkejä

Tiedätkö, miten ilmanvaihtokonetta tulisi huoltaa ja putsata? Kurkkaa vinkkiosiosta parhaat neuvot, kuinka huoltaa ilmanvaihtokonettasi.

Vinkkejä

Artikkelit

Puhdas sisäilma on jokaisen oikeus. Tiedätkö, mitä huonosti hoidettu ilmanvaihtokone voi aiheuttaa? Lue artikkelimme, niin olet kärryillä ilmanvaihtoon liittyvistä asioista.

Artikkelit

Laadukkaat suodattimet

Laadukkaat ja kestävät suodattimet lähes kaikkiin ilmanvaihtokoneisiin helposti, vaivattomasti ja edullisisesti

Valittavissasi on monia toimitustapoja. Halutessasi voit tilata kotiinkuljetuksen ja suodattimien asennuksen Hämeenlinnan alueella.

Nopeat ja edulliset toimitukset

Ilmanvaihdon ammattilaisina tarjoamme asiakkaillemme vain laadukkaita sekä kestäviä tuotteita.

Laadukkaat tuotteet

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa ilmanvaihtoon ja suodattimiin liittyvissä kysymyksissä.

Toimiva asiakaspalvelu

Myymälämme

Vekarakatu 10
13500, Hämeenlinna

Tilaukset voi noutaa myymälästä sovittuna ajankohtana.
Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat noutaa tilauksesi.

Katso ajo-ohjeet